Energiemaatschappij Eneco

Energiemaatschappij Eneco is net zoals energiemaatschappij Nuon een van de grootste energiemaatschappijen die ons land kent. Naast dat Eneco energie opwekt is het eigenaar van het bedrijf Stedin wat netwerkbeheerder is van alle bekabeling die in Nederland is aangelegd.

Energiemaatschappij Eneco gaat voor een groen imago

Energiemaatschappij Eneco zet hoog in als het gaat om groene energie en probeert haar imago zo groen mogelijk te maken en te behouden. In september 2012 is Eneco door Greenpeace geplaatst aan de top van het groene-stroomklassement met een score van 17/20.

Naast groene stroom oftewel duurzame stroom is Eneco gericht op innovatieve productontwikkeling. Zo heeft Energiemaatschappij Eneco “Toon” op de Nederlandse markt geïntroduceerd om u te helpen bij het besparen van energie. Toon helpt u bij het inzichtelijk maken van uw energieverbruik.

Nieuw product energiemaatschappij Eneco

Wilt u zelf energie opwekken? Ook dan kunt u bij de energiemaatschappij van Eneco terecht, zij bieden sinds kort een nieuw product aan, Zon&Zeker. Via Zon&Zeker kunt u samenwerking met Eneco zonnepanelen aanschaffen en deze gebruiken voor het opwekken van eigen energie. Mocht u meer energie opwekken dan u zelf verbruikt dan kunt u deze energie aan Eneco verkopen.

Energiemaatschappij Eneco de juiste keuze voor u?

Bent u momenteel klant bij Eneco en wilt u weten of u niet te veel betaald voor uw energierekening? Energie maatschappijen heeft speciaal voor u een energie vergelijker ontwikkeld en centraal geplaatst op deze website. Vergelijk vandaag uw huidige energiemaatschappij met het huidige aanbod en u weet binnen 5 minuten of u kunt besparen op uw energierekening.