Energiemaatschappij Anode

Energiemaatschappij Anode is een energiemaatschappij dat sinds 2006 ook elektriciteit aan de particuliere markt levert. Sinds een aantal jaren levert deze energieleverancier ook gas aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Energiemaatschappij Anode is gevestigd in Barenddrecht en groeit gestaagd.

Kies zelf uw energiebron bij energiemaatschappij Anode

Bij energiemaatschappij Anode is het mogelijk om een specifieke  energiebron te kiezen en daarvoor een garantiecertificaat te ontvangen. Dit betekend dat u niet langer beperkt bent tot de keuze grijze stroom (stroom opgewekt door bijvoorbeeld kolencentrales) of groene stroom (stroom opgewekt door bijvoorbeeld windmolens). U kunt bij energiemaatschappij Anode nu ook kiezen of u stroom wilt ontvangen dat is opgewekt door de zon, wind, kolen of door waterkracht. Op de website kunt u ook achterhalen welke energiebronnen deze energiemaatschappij de afgelopen jaren heeft gebruikt.

Bronsamenstelling energiemaatschappij Anode 2011:

In 2011 zag de bronsamenstelling van energiemaatschappij Anode er als volgt uit:

 

Kolen:                         26,44%

Aardgas:                     47,63%

Nucleair:                     20,06%

Overig fossiel:            02,94%

Wind:                          02,81%

Biomassa:                  00,12%

Totaal:                         100%

 

Energiemaatschappij Anode de juiste keuze voor u?

Wilt u zeker weten of Anode Energie voor u de voordeligste energiemaatschappij is? Gebruik dan onze speciaal ontwikkelde energie vergelijker en kom erachter welke energie leverancier het meest voordelig is in uw situatie.