Energiemaatschappij BudgetEnergie

Energiemaatschappij BudgetEnergie is de groene prijsvechter van Nederland zoals ze het zelf zeggen. Deze energiemaatschappij is een nieuwe speler op de Nederlandse energiemarkt. Energiemaatschappij BudgetEnergie levert 100% groene stroom opgewekt uit waterkracht. Een duurzame energiebron: milieuvriendelijk en onuitputtelijk. Ook levert deze energiemaatschappij CO₂-gecompenseerd gas. Dit allemaal tegen gunstige prijzen maar hoe kunnen zij deze zekerheid bieden?

 

Deze zekerheid biedt energiemaatschappij BudgetEnergie door:

 

  • Hun eigen kosten zo laag mogelijk te houden
  • Genoegen te nemen met minder marge, de brutomarge per klant staat namelijk al vast en bestaat uit het vastrecht wat u bij hen betaalt.
  • Klanten te stimuleren om slimmer om te gaan met hun energieverbruik, uiteindelijk is de beste manier om uw energiekosten te verlagen minder te gaan verbruiken.

 

Energiemaatschappij BudgetEnergie levert 100% groene stroom

 

Energiemaatschappij BudgetEnergie levert 100% groene stroom. Op dit moment wordt een deel van de groene stroom geimporteerd vanuit het buitenland,  redenen hiervoor zijn dat er nog weinig groene stroom in nederland wordt opgewekt en deze ook vaak wat duurder is. Energiemaatschappij BudgetEnergie streeft erna om in de toekomst al haar groene stroom uit Nederland te halen. Dit willen ze bereiken mede door haar klanten te bewegen om zelf ook groene energie op te wekken.

 

Energiemaatschappij BudgetEnergie de juiste keuze voor u?

 

Bent u benieuwd of energiemaatschappij BudgetEnergie de beste aanbieding kan bieden voor uw persoonlijke situatie, wensen en budget? Maakt u dan snel gebruik van de speciaal ontwikkelde energie vergelijker en kom erachter welke energiemaatschappij het beste in uw belangen voorziet.