Energiemaatschappij Delta

Energiemaatschappij Delta is actief op zowel de particuliere – als de zakelijke markt. Het bedrijf heeft meer dan 3000 medewerkers voor zich werken. Deze medewerkers zijn verdeeld over de verschillende diensten die zij leveren. Naast energie levert dit bedrijf onder andere water, televisie, internet en bellen.

Visie van Delta

Over energie heeft energiemaatschappij Delta een duidelijke visie. Volgens dit bedrijf is een duurzame energiehuishouding op korte termijn niet haalbaar. Nederland is nu voornamelijk afhankelijk van energie opgewekt door fossiele brandstoffen. Alhoewel we goed op weg zijn naar een maatschappij waar duurzame energie het voortouw zal gaan nemen. Hebben we in de tussentijd een tekort aan groene energie opgewekt in eigen land. Dit komt door de toenemende vraag naar energie in het algemeen en duurzame energie in het bijzonder. De druk die op energieleveranciers wordt gelegd voor CO2 reductie wordt alsmaar groter en groter.

Volgens energiemaatschappij Delta is kernenergie de oplossing om deze overgang zeker te stellen. Kernenergie is namelijk een manier van energieopwekking waarvan de grondstoffen ruim verkrijgbaar zijn en de opwekking geen uitstoot van broeikasgas veroorzaakt. Energiemaatschappij Delta is samen met Essent eigenaar van de in Nederland gevestigde kerncentrale.

Energiebronnen

Volgens Delta is kernenergie nodig om in de blijvend groeiende energiebehoefte te kunnen voorzien en deze te kunnen verzekeren. En ziet kernenergie daarbij als verantwoorde keuze. Daarnaast maakt energiemaatschappij Delta ook gebruik van andere energiebronnen dit zijn onder andere: traditionele grijze energiebronnen zoals steenkolen en aardgas. Maar deze energiemaatschappij maakt ook gebruik van groene energie bronnen zoals: zonne-energie.

 

Energiemaatschappij Delta vergelijken?

 

Wilt u zeker weten of energiemaatschappij Delta de juiste energie aanbieder is voor u? Of wilt u weten hoe u kunt besparen op uw huidige energiemaatschappij? Maakt u dan snel gebruik van onze online energie vergelijker en krijg snel en eenvoudig een overzicht van de voordeligste energiemaatschappij voor uw persoonlijke situatie.