Energiemaatschappij Nederlandse Energie Maatschappij NLE

Energiemaatschappij Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)

De Nederlandse Energie Maatschappij had als missie in 2011: “het gericht openbreken van de energiemarkt voor consumenten”. Vanaf 2012 is de focus meer gelegd op de zakelijke markt omdat deze energiemaatschappij van mening is dat deze markt het ook verdient om te worden opgeschud.

 

Missie: ’openbreken van de energiemarkt’

 

Het uitvoeren van deze missie doen ze als volgt,ze trachten alle Nederlanders ervan bewust te maken dat er wat valt te kiezen in de energiemarkt. Omdat energie een product is die alleen te onderscheidden is op prijsniveau probeert deze energiemaatschappij haar klanten een zo groot mogelijk prijsvoordeel te bieden.

 

Energiemaatschappij NLE levert 100% groene stroom

 

De Nederlandse Energie Maatschappij levert 100% groene stroom dit wekken ze op door middel van waterkracht. Er komt bij deze manier van stroom opwekking geen CO2 vrij. Dit is bij andere groene stroom bijvoorbeeld biomassa wel het geval. Elektriciteit opgewekt door waterkracht levert namelijk geen uitstoot van broekasgas. Hierdoor draagt u als klant extra bij aan een milieu vriendelijkere wereld.

 

Energiemaatschappij NLE vergelijken?

 

Bent u ontevreden bij uw huidige energieleverancier of wilt u kijken of u kunt besparen op uw huidige energierekening? Energiemaatschappijen onafhankelijk vergelijken doet u door gebruik te maken van de centraal gestelde energie vergelijker op deze website. Energieleveranciers vergelijken levert een huishouden een gemiddelde besparing van €350,- per jaar op.