Energiemaatschappij Nuon

Energiemaatschappij Nuon is een van de grootste energiemaatschappijen die ons land rijk is. Nuon is in juli 2009 overgenomen door het Zweedse energieconcern Vattenfall. Nuon wekt op verschillende manieren energie op, zoals centrales, windenergie, waterkracht, zonne-energie, warmte, koude op de Zuidas en enige nieuwe projecten in Almere. Een van de projecten die in Almere is gerealiseerd door Nuon is bijvoorbeeld het zoneiland. Dit zoneiland is in 2010 gerealiseerd door Nuon, als eerste van Nederland waarbij collectief woningen worden verwarmd met ter plekke opgewekte zonne-energie.

Activiteiten energiemaatschappij Nuon

Nuon is een energiemaatschappij wat vooruitstrevend is als het gaat om het opwekken van groene stroom. In verschillende energieproducten kunt u kiezen om geen, een beetje of geheel gebruik te maken van groene stroom. Naast het opwekken van energie handelt de energiemaatschappij Nuon ook in energie. Deze energie handel gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door.

Energiemaatschappij Nuon de juiste keuze voor u?

Energiemaatschappijen.nl bevat een unieke online energie vergelijker waar u de energiemaatschappij Nuon kunt vergelijken met andere energiemaatschappijen van Nederland. Wist u dat vergelijken nog geen 5 minuten tijd kost en dat u tot 650 euro per jaar kan besparen?

Vergelijk vandaag nog de energiemaatschappij Nuon en bespaar vandaag nog.